Respawn
Moderator
- 26 Eki 2024
- 75
- 18
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Arvis2 sahibi ile ortak dosya işine girdik kendisinin birşeyden anlamamasına rağmen arkadaşız diyerekten. Sonrasında bir arkadaşım bana 2 olay anlattı 1 tanesini gerçekten açıklayamam çünkü aşırı mide bulandırıcı bu olayı öğrendikten sonra kendisininde farkına vardığı gibi uzaklaştım kendisinden dosyayla ilgilenmedim herhangi bir şekilde, dünde 1 olayını daha öğrendim bu olayda yine bana göre ters ve saçma sapan bir olaydı olayı özet geçmiştim satış konumda fakat Victoryas Coolime artık nasıl bir isimse gelir konunun altına birazdan yorum yapar bu olaydan sonra artık karar verdim ve bu arkadaşla ne bir arkadaşlık nede iş olarak bağlantımı kesmeye karar verdim olayla ilgili ekran görüntüsünü atıp yinede sormak istedim sonrasında bağlantıyı tamamen kesme kararı aldım. İnsanlık olsun yeni çocuğu oldu diye dosyayı kullanabilirsin ama satamazsın dedim game olarak kiralarım tarzında boş boş şeyler söyledi Bugün wp den yazdığımda da "MAHKEMEM VAR 1 TANE SANADA SIKARIM XD" diye birşey yazdı sonrasında kapım açık tekrar çalışmak istersen gel yazdı üzerine onun ismi üzerinden prim yapıyormuşum adamın oyun ismini satış konuma refrans ekledim yönetimden referansı kaldırdılar nasıl bir prim peşinde olabilirim yada yapabilirim konu ufak tefek böyle konuya zaten gelip yazacak kimsenin gazına geldiğim zaten yok bir kişiyle kendi insiyatifinde çalışmayı bırkabilirsin hal hareketlerine göre kendine yediremiyorsada bu onun sorunu bneim değil dosyalar denendi oyundan atmalar ara sıra oldu ama genel olarak hiç bir sorunu yoktur 1 adet fix attım sonradan bu fix o kişide yok yada bana söylediği gibi bana attığın halini paylaşırım dedi o halinde de yok şuanki halinde o fix mevcut TEK UYARIM ÇALIŞACAĞINIZ KİŞİYİ UFAKTA OLSA ARAŞTIRIN ÖĞRENİN İYİ KULLANIMLAR
[HIDE]
[/HIDE]
Oyunun sonlarına doğru bir görsel
[HIDE]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[/HIDE]
Oyunun sonlarına doğru bir görsel
Moderatör tarafında düzenlendi: